ROMANIAN LIVE ORCHESTRA 2007

Comunicat de presa :

Pe data de 21 iunie , orele 20.00 , la Sala Polivalenta va avea loc un spectacol live cu totul special. Romanian Live Orchestra este prima orchestra din Romania , formata din instrumentisti profesionisti si care au curajul sa abordeze muzica in alt mod decat cel obisnuit , clasic.

Trupa , alcatuita din 43 de oameni si condusa de Robert Stefan , isi face debutul acum , aici , in Romania.

Nu este o orchestra de muzica clasica , asa cum s-a obisnuit publicul sa vada la spectacolele cu orchestra , ci trupa isi propune sa aduca un sound nou , occidental , foarte modern si … chiar spectaculos.

Initiatorul acestui proiect , dl. Robert Stefan , la randul lui violonist profesionist , si-a dorit ca debutul acestei orchestre sa se faca alaturi de cele mai bune voci din muzica romaneasca .

Astfel , in spectacol , vor aparea , cantand altceva decat v-au obisnuit , cele mai premiate si mai valoroase voci din Romania : Paula Seling , Nico , Elena Gheorghe, Andra , Mihai Traistariu , Noni.

Organizatorul a dorit sa promoveze si doua nume noi , ale caror voci , insa , s-au facut remarcate la concursul Megastar – e vorba de Cristina Bondoc si Andreea ( Deea ).

Pe langa orchestra care va sustine marea parte a show-ului , fiecare din solisti va canta cate 2 melodii , fiind acompaniat de orchestra.

Interesant este ca artistii invitati nu si-au ales melodii din repertoriul propriu ci au ales sa cante alte melodii decat canta de obicei.

Mihai Traistariu va canta ” End Of The Road ” , celebrul hit cantat de Boyz II Men si ” Say something ” , melodia care l-a consacrat pe Laurentiu Cazan.

Tot Mihai va avea si un invitat special in spectacol. Este vorba despre violonista Alexandra Toader , care-l va acompania la una din melodii.

Asadar , un spectacol live , modern si unic , pe 21 iunie , la Sala Polovalenta , la orele 20.00.

Romanian Live Orchestra si … cele mai bune voci din Romania.