THIS IS MY SONG 2014

THIS IS MY SONG 2014

Concept nou, cu dans, muzica si lumini, concertul This is my song, sustinut de orchestra de camera a institutiei, dirijata de Madalin Sandu. Solisti, la nai, Gina Sandu, si la vioara, Madalin Sandu.
În program, pagini muzicale celebre compuse de Ceaikovski, Piazzolla, Mancini, Veneziano, Charlie Chaplin, M. Jackson, R. Clayderman, Vanghelis s.a. Aranjamentele muzicale sunt semnate de Madalin Sandu, concertmaestru al Filarmonicii Pitesti.

Trupa de dans de societate Scená va acompania momentele de pop clasic precum: Balada pentru Adelina (Richard Clayderman), Thriller (Michael Jackson), Conquest of Paradise (Vanghelis), My way (Frank Sinatra), This is my song (Charlie Chaplin), Lonely Shepperd (James Last), The time of my life (coloana sonora din filmul Dirty Dancing) etc.
Absolvent al Universitatii Nationale de Muzica, Madalin Sandu nu este numai un violonist de talent, ci si aranjor, orchestrator si dirijor, debutul dirijoralavând loc anul acesta, în aprilie. Este solist concertist, concertmaestru al Filarmonicii Pitesti, cu numeroase recitaluri si concerte sustinute pe toate scenele muzicale ale tarii. A concertat si în Italia, Germania, Elvetia, Franta, Austria, Ungaria si Republica Moldova.

Profesoara la Liceul de Muzica „Dinu Lipatti” Pitesti, naista Gina Sandu este absolventa a Universitatii Naionale de Muzica Bucuresti. Are în palmares numeroase premii, obtinute atât ca dascal, cu elevii, cât si ca solista. A sustinut concerte în Olanda, Spania, Anglia, Turcia, Franta, Germania, Israel, SUA, Italia, Elvetia, Belgia. A mai concertat la Filarmonica Pitesti, ca solista, alaturi de orchestra simfonica. Gina Sandu si-a finalizat studiile doctorale la aceeasi universitate la care a învatat tainele naiului.