“PLANETELE” FESTIVALUL GEORGE ENESCU 2015

Program:
Samuel Barber – Uvertura “The School for Scandal”
George Gershwin – “Rapsody in Blue”
Gustav Holst – “The Planets”

 

Bucharest Festival Orchestra este mai mult decât o orchestră. Este o platforma artistica incredibilă, care colaborează si adună sub propria umbrelă, cei mai buni muzicieni, actori şi dansatori, care colaborează cu graficieni şi designeri tineri şi talentaţi, totul în scopul creeri unor evenimente excepţionale. De la prima apariţie a convins prin calitate şi inovaţie artistică. A colaborat cu mulţi muzicieni ai Orchestrei Naţionale Radio, Filarmonicii George Enescu, artişti lirici şi solişti de jazz, actori importanţi şi regizori de mare perspectivă.

Read more

ARTMINDS ROMANIA

ArtMinds este comunitatea culturală online a artistilor români. Aici poti afla mai multe despre aceștia si lucrarile lor. De asemenea, te poți implica intr-un mod activ in proiectele pe care le sprijinim sau pe care le inițiem.

“With a strong community of artists, the Art Minds is an astounding online news publication that initiates and promotes the Romanian cultural lifestyle.” TagDiv NEWSMAG

Read more
FILARMONICA PITESTI BACKSTAGE

Filarmonica Pitesti este a 2 a institutie de cultura din Romania ca numar de spectatori platitori de bilete. Sala in care aceasta isi desfasoara activitatea insumeaza un numar de 800 de locuri, acestea fiind mai mereu ocupate in fiecare joi a fiecarei saptamani din stagiune in cei 8 ani de la infiintare. 400 de abonamente epuizandu-se in nici 2 zile de la punerea acestora in vanzare.

Read more
THIS IS MY SONG 2014

Concept nou, cu dans, muzica si lumini, concertul This is my song, sustinut de orchestra de camera a institutiei, dirijata de Madalin Sandu. Solisti, la nai, Gina Sandu, si la vioara, Madalin Sandu.
În program, pagini muzicale celebre compuse de Ceaikovski, Piazzolla, Mancini, Veneziano, Charlie Chaplin, M. Jackson, R. Clayderman, Vanghelis s.a. Aranjamentele muzicale sunt semnate de Madalin Sandu, concertmaestru al Filarmonicii Pitesti.

Trupa de dans de societate Scená va acompania momentele de pop clasic precum: Balada pentru Adelina (Richard Clayderman), Thriller (Michael Jackson), Conquest of Paradise (Vanghelis), My way (Frank Sinatra), This is my song (Charlie Chaplin), Lonely Shepperd (James Last), The time of my life (coloana sonora din filmul Dirty Dancing) etc.

Read more
HOLLYWOOD MUSIC IN BUCHAREST 2011

Sala Palatului şi Centrul European de Arte

prezintă

”HOLLYWOOD MUSIC in BUCHAREST”

Producător: “TEOCTA MUSIC”

impreuna cu

European Royal Orchestra

Dirijor: Gottfried Rabl, Austria

Soprana MEDIANA VLAD şi tenorul VLAD MIRIŢĂ

Read more