TAKE FIVE BRASS QUINTET

Absolventi ai Academiei de Nationale de Muzica din Bucuresti, membrii ansamblului de suflatori de alama “TAKE FIVE” sunt intotdeauna in cautarea de culori interpretative unice ce se bazeaza pe un acordaj extrem de bine pus la punct si ingrijit, pe balanta perfecta dintre volum de sunet si proiectia vibratiilor muzicale complexe in functie de partitura aleasa.

Read more
BUCHAREST FESTIVAL ORCHESTRA

Orchestra cu cea mai scazuta medie de varsta a componentilor, 26 de ani .
Infiintata la initiativa Maestrului Cristian Lupes, Bucharest Festival Orchestra este un proiect indraznet ce doreste apropierea elitelor muzicii clasice, a copiilor talentati si a muzicienilor consacrati de puplic abordand genuri muzicale mai putin frecventate de catre ansamblurile de gen din Romania si anume, muzica de film, pop, fusion etc.

Read more
EUROPEAN ROYAL ORCHESTRA

„European Royal Orchestra este prima orchestră particulară din România, ce îi include pe cei mai buni studenţi şi absolvenţi ai facultăţilor de profil din Bucureşti şi din ţară. Alături de aceşti tineri fac parte din proiect instrumentişti şi artişti profesionişti din orchestre de top din România (Filarmonica ‘George Enescu’ din Bucureşti, Orchestra Naţională Radio, Opera Naţională Română)

Read more
HORNBLAST

“HornBlast” este format din 4 absolventi ai Universităţii de Nationale de Muzica Bucuresti, Sorin Lupascu,
Alex Boeru, Stefan Stanciu si Alex Chiric. HornBlast si-a început activitatea în anul 2003 fiind singurul cvartet/cvintet de gen din Romania.

Formatia se distinge prin multitudinea de genuri pe care le poate aborda si prin varietatea de culori timbrale pe care le creeaza: clasic, jazz, pop-rock, muzica traditionala internationala, muzica de film, sunt cateva din genurile pe care componentii formatiei le pot aborda pentru evenimentele indoor si outdoor.

Read more
ROMANIAN LIVE ORCHESTRA

Romanian Live Orchestra este prima orchestra formata numai din instrumentisti profesionisti romani care abordeaza muzica în alt mod decat cel obisnuit, clasic.

Alcatuita din 43 de instrumentisti si condusa de dirijorul Robert Stefan, Romanian Live Orchestra îsi face debutul in anul 2007 în Romania. Nu este o orchestra de muzica clasica, asa cum ne-am astepta cu totii, ci îsi propune sa aduca un sound nou, occidental, foarte modern si spectaculos.

Initiatorul acestui proiect, Robert Stefan si el violonist profesionist, si-a dorit ca debutul acestei orchestre în Romania sa se faca alaturi de cele mai bune voci din muzica usoara romaneasca. Astfel, a luat nastere spectacolul ” Romanian Live Orchestra 2007 ”
In acest spectacol cele mai valoroase si mai premiate voci din Romania: Andra, Elena Gheorghe, Nico, Paula Seling, Mihai Traistariu au sustinut recitaluri inedite, altfel decat ne-au obisnuit.

Read more