“PLANETELE” FESTIVALUL GEORGE ENESCU 2015

Program:
Samuel Barber – Uvertura “The School for Scandal”
George Gershwin – “Rapsody in Blue”
Gustav Holst – “The Planets”

 

Bucharest Festival Orchestra este mai mult decât o orchestră. Este o platforma artistica incredibilă, care colaborează si adună sub propria umbrelă, cei mai buni muzicieni, actori şi dansatori, care colaborează cu graficieni şi designeri tineri şi talentaţi, totul în scopul creeri unor evenimente excepţionale. De la prima apariţie a convins prin calitate şi inovaţie artistică. A colaborat cu mulţi muzicieni ai Orchestrei Naţionale Radio, Filarmonicii George Enescu, artişti lirici şi solişti de jazz, actori importanţi şi regizori de mare perspectivă.

Read more

HOLLYWOOD MUSIC IN BUCHAREST 2011

Sala Palatului şi Centrul European de Arte

prezintă

”HOLLYWOOD MUSIC in BUCHAREST”

Producător: “TEOCTA MUSIC”

impreuna cu

European Royal Orchestra

Dirijor: Gottfried Rabl, Austria

Soprana MEDIANA VLAD şi tenorul VLAD MIRIŢĂ

Read more

Aventurile fantastice ale lui Peer Gynt

Calatorie prin basmele muzicale ale lumii

Bucharest Festival Orchestra, dirijorul Cristian Lupes si cunoscutul actor Marius Manole ne indruma pasii prin lumea magica a teatrului si muzicii, in concertul “Aventurile fantastice ale lui Peer Gynt”

Read more

ROMANIAN LIVE ORCHESTRA 2007

Comunicat de presa :

Pe data de 21 iunie , orele 20.00 , la Sala Polivalenta va avea loc un spectacol live cu totul special. Romanian Live Orchestra este prima orchestra din Romania , formata din instrumentisti profesionisti si care au curajul sa abordeze muzica in alt mod decat cel obisnuit , clasic.

Trupa , alcatuita din 43 de oameni si condusa de Robert Stefan , isi face debutul acum , aici , in Romania.

Nu este o orchestra de muzica clasica , asa cum s-a obisnuit publicul sa vada la spectacolele cu orchestra , ci trupa isi propune sa aduca un sound nou , occidental , foarte modern si … chiar spectaculos.

Initiatorul acestui proiect , dl. Robert Stefan , la randul lui violonist profesionist , si-a dorit ca debutul acestei orchestre sa se faca alaturi de cele mai bune voci din muzica romaneasca .

Read more

Bucuresti al 6-lea Element

Muzica, pictura si desenul, sculptura, coregrafia, arte ce au un corespondent in stari umane si anume: spiritul de aventura, lucrul in echipa, progresul, imaginatia, tenacitatea si curajul. Aceste imbinari au menirea de a facilita accesul catre informatie si de-asemenea de a capta atentia intr-un mod elegant, pur si plin de substanta.

Toate acestea isi gasesc cu usurinta locul in metropola bucuresteana si in trairile pe care locuitorii sai le experimenteaza zi de zi.

Prin locurile alese ce pot fi considerate istorice, evenimentele trezesc amintiri si constiinte ce pot imbogati cultura individuala a spectatorilor.

Programul si imbinarea elementelor alese pentru fiecare eveniment reflecta cele mentionate mai sus.

Read more